fabrika restaurant: JARNÍ MENU

fabrika restaurant: JARNÍ MENU

fabrika restaurant: JARNÍ MENU
Termín 22/03/2019 – 24/03/2019
zveřejněno 07. 03. 2019


Jaro klepe na dveře a začíná období svěžích sezónních surovin, ze kterých pro Vás šéfkuchař Bohumil Říha sestavil jarní menu. 

Rezervujte si svůj stůl na romantickou večeři na tel. 565 30 20 10 nebo na recepce@fabrikahotel.cz

Nabídka: 

POLÉVKA  
3 dcl Jemný krém s řeřichou, pečený králičí hřbet, domácí pečivo
65,-
HLAVNÍ CHODY  
100 g Pestrobarevný salát z ředkviček, grilované selečí kotlety, krepelčí vajíčko, opečené tousty s pažitkovým žervé   
155,-
100 g   Šafránové rizoto, pečený filet pstruha, císařské lusky s bylinkovým máslem
165,-
150 g Telecí líčka s majoránkou, glazované mladé hráškové lusky, batátové pyré
199,-
150 g Rolované králičí stehno s glazovanou karotkou, pečené rýžové krokety s pažitkou
245,-
350 g Grilované jarní kuřátko s listovým špenátem, peřená cherry rajřata, bramborové pyré se šafránem 345,-
DEZERTY  
1 ks Čokoládový dortík, rybízový krém, javorový sirup 65,-
1 ks Jahodový sorbet s mátovou ricottou a kapkou šumivého vína 75,-
DOPORUČENÁ VÍNA  
0,75 l Tramín červený, pozdní sběr, polosuché 350,-
0,75 l Sauvignon, Vette, San Leonardo, Trentino, suché 590,-
Kde nás najdete
fabrika map

49°32'24.727"N, 15°21'20.761"E
Školní 511, Humpolec 396 01 recepce@fabrikahotel.cz
+420 565 30 20 10



Počasí
 
 
Facebook