Fabrika restaurant: DÝŇOVÉ MENU 19. - 22. 10.

Fabrika restaurant: DÝŇOVÉ MENU 19. - 22. 10.

Fabrika restaurant: DÝŇOVÉ MENU 19. - 22. 10.
zveřejněno 04. 10. 2017

Říjen se již tradičně nese ve znamení dýní. Připravili jsme pro Vás speciální menu, v němž hlavní roli hraje dýně. 

Na dýňovém menu si můžete přijít pochutnat ve dnech 19. - 22. 10. 

Rezervace stolu na recepci hotelu 565 30 20 10 nebo na recepce@fabrikahotel.cz

Kompletní nabídka: 

POLÉVKA  
3 dcl Jemný krém z pečené dýně s bazalkou a grilovanými kousky lososa   65,-
HLAVNÍ CHODY  
200 g  Domácí bramborové noky s grilovanou vepřovou panenkou a pečenou dýní  
200 g Krémové rizoto s dýní a nakládaným kozím sýrem z místní farmy  
200 g Pečená vepřová panenka s jemným dýňovým pyré a restovanými lesními houbami      
400 g Variace grilovaných mas s pečeným dýňovým koláčem a restovanými fazolkami - hovězí maminha, hovězí svíčková, vepřová panenka, kachní prsa  
200 g Pečený candát s dýňovým krémem a bramborovými kroketami s mandlemi  
DEZERT   
100 g  Ananasové carpaccio s horkou čokoládou a pražená dýňová jádra  
Kde nás najdete
fabrika map

49°32'24.727"N, 15°21'20.761"E
Školní 511, Humpolec 396 01 recepce@fabrikahotel.cz
+420 565 30 20 10



Počasí
 
 
Facebook

Chcete zasílat zajímavé akce e-mailem?